Friday, October 4, 2013

TVD 5x1 ''I Know What you did Last Summer'' REVIEW by Ian Somerhalder Greece


Σήμερα το χάραμα λοιπόν έγινε η πρεμιέρα της νέας season του TVD.


Ξεκίνησε με αρκετά λεπτά αποκλειστικά με Delena. Φιλιά, έρωτας, πάθος ήταν τα συναισθήματα του Damon και της Elena που χαιρόταν τον έρωτα τους. Ο Damon την παρακαλούσε να μείνει ενώ ο Jeremy μετακομίζει στο μέγαρο των Salvatore. H Caroline με την Elena αναχωρούν για το κολέγιο και ο Jeremy για το σχολείο. Τα άσχημα δεν αργούν όμως να φανούν.


O Matt με την Rebekah επιστρέφουν από το ταξίδι τους περνώντας ένα άγριο καλοκαίρι με μια γυναίκα την Νάντια η οποία χωρίς να το γνωρίζουν τους ακολούθησε μέχρι εκεί.


Πρώτα έρχεται  η επιστροφή της Katherine σαν άνθρωπος πλέον. Ταλαιπωρημένη προσπαθεί να πείσει τον Damon να την βοηθήσει αφού έχει πολλούς εχθρούς και δεν μπορεί να προστατευθεί μόνη της πλέον. Αρνείται να πιει αίμα και να ξανά γίνει βρικόλακας μιας και δεν ξέρει τι συνέπειες θα έχει αυτό μετά την θεραπεία.

Ο Jeremy μπλέκει στο σχολείο και κάνει μια επίδειξη πάνω σε κάτι καθίκια που τον κολλάνε ως Κυνηγός Βρικολάκων με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Ο Damon που έχει πάρει ευθύνη για εκείνον απέναντι στην Elena του τονίζει πως πρέπει να είναι ποιο προσεχτικός και εδώ δημιουργείτε μια ξεχωριστή σχέση Damon και Jeremy. 

Στο κολέγιο ταυτόχρονα τα πράγματα πάνε χειρότερα. Όταν η Caroline δοκιμάζει να πιει νερό από το ψυγείο είναι γεμάτο Ιεροβότανο. Στην αρχή υποψιάζονται την συγκάτοικο τους αλλά τελικά βλέπουν πως δεν ξέρει τίποτα. Όταν το βράδυ πάνε σε ένα πάρτυ χωρίς να σκεφτούν το πως θα μπουν αφού πρέπει να τις καλέσει κάποιος μέσα μένουν απ'έξω. Γνωρίζουν έναν σκουρόχρωμο φίλο ο οποίος είναι και αυτός καλεσμένος στο πάρτυ.  Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα από την συγκάτοικο τους που ζητάει βοήθεια τις αναστατώνει και ξαφνικά πέφτει πίσω τους νεκρή με δάγκωμα βρικόλακα στο λαιμό της.


Στο Mystic Falls τώρα... Ο Silas παραπλανιέται και με την βοήθεια της Bonnie ο Jeremy ανακαλύπτει τον ότι είναι ο Silas και το λέει στον Damon. Ο Silas παραδέχεται ότι είναι ο Silas και στην Kathrine την οποία την κατάλληλη στιγμή παίρνει ο Jeremy για να την σώσει. Ο Silas για να φύγει από το σπίτι ζητάει την Katherine πίσω και όταν ο Jeremy προσπαθεί να κάνει αναστροφή η Kathrine πιάνει το χειρόφρενο με αποτέλεσμα να πέσουν σε μια κολόνα. άσχημα τραυματισμένος ο Jeremy ενώ η Katherine το σκάει φτάνει ο Damon και τον σώζει δίνοντάς του το αίμα του.


Η τελευταία σκηνή... Ο πατέρας της Bonnie μιλάει στο πάρκο στους κατοίκους του Mystic Falls όταν παίρνει το μικρόφωνο ο Silas και με λίγα λόγια κάνει μια επίδειξη των δυνάμεων του σαγηνεύοντας όλους τους κατοίκους του Mystic Falls να μην βγάλουν μιλιά ενώ σφάζει μπροστά τους τον Δήμαρχο (μπαμπά της Bonnie)

Bαθμολογία επεισοδίου στο IMDB: 8,8

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ... ΜΕΤΡΑΕΙ;

Θα είμαι ειλικρινής όπως πάντα. Πολύ στριμωγμένο όλα. Όμορφες και πολύ ''ποθητές'' οι σκηνές Delena στην αρχή φυσικά κάτι που περιμέναμε 4ης σεζόν τώρα αλλά δεν περιμέναμε και να εξελιχθούν όλα τόσο γρήγορα... προβλήματα από το πρώτο τέταρτο, Ιεροβότανο στο νερό του κολεγίου, ένας νεκρός στο κολέγιο μόλις πήγαν η Caroline και η Elena, όλοι μάθανε ότι ο Silas δεν είναι ο Stefan και ο Jeremy πήγε να πεθάνει για πολλοστή φορά..  Πως θα εξελιχθεί η σειρά πέρα από επαναλήψεις; Έχουν άσσους στο μανίκι οι δημιουργοί ή και πάλι τα ίδια θα δούμε; Εν αναμονή γιατί ακόμα είναι η... ΑΡΧΗ!

Θα χαρούμε να έχουμε και τις δικιές σας γνώμες σε σχόλιο :) 

Το δεύτερο επεισόδιο προβάλετε Πέμπτη 10 Οκτωβρίου από το CW

Δείτε το promo του δεύτερου επεισοδίου ΕΔΩ και το extended trailer ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ REVIEW ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ THE ORIGINALS

6 comments:

  1. Δεν Έχω δει το πρώτο επεισόδιο αλλά από τα τρέιλερ ότι είναι πολύ Καλό :-D

    ReplyDelete
  2. wreo episodio alla vareto...

    ReplyDelete
  3. Πρέπει να το δεις... και περιμένουμε την γνώμη σου :)

    ReplyDelete
  4. ξεχασες τη τυπισσα που εδωσε πισω το δαχτυλιδι στον ματ, μετα κατι του κανε ενας μαγος κ τα ματια του εγιναν μαυρα

    ReplyDelete
  5. Pou mporw na dw to proto episodio an ine kai me ypotitlous akomh kalytera

    ReplyDelete
  6. Δες στις αναρτήσεις μας. Έχουμε βάλει το link με το επεισόδιο online και με Ελληνικούς υπότιτλους. Σύντομα σκεφτόμαστε να το περάσουμε και να το βάζουμε και στο blog μας :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...