Tuesday, September 3, 2013

Λογομαχία για το The originals και το The Vampire Diaries.


Σε συνέντευξη του ο Ian μίλησε για το πόσο θα επηρεάσει το The Vampire Diaries η μεταφορά των Originals Βρικολάκων, σε ''δική τους'' σειρά! 
Με κάποιο τρόπο φαίνεται να κατακρίνει την στάση του CW και των συντελεστών των δύο σειρών αφού το βρίσκει κακό το να απομακρίνονται  ηθοποιοί από μια σειρά που κρατούσε το ενδιαφέρον με κάθε χαρακτήρα της. Με λίγα λόγια τι θα απογίνουν οι fans ''Klaroline'', ''Matt and Rebekah'' κτλπ? Μπορεί λοιπόν να χαθεί το ενδιαφέρον και να έχουμε απομάκρυνση τηλεθεατών από το TVD?
Πολλοί κατέκριναν τον Ian με αυτά που είπε και άλλοι συμφώνησαν μαζί του. 

Με λίγα λόγια (για να πω και εγώ την γνώμη μου) νομίζω πως ο Ian έχει δίκαιο. Το TVD δεν ήταν μόνο Stelena και Delena. Ήταν πολλά περισσότερα. Πολλά αγαπημένα ζευγάρια μεταξύ των originals και των ανθρώπων και ''κοινών'' βρικολάκων του Mystic Fals. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Όλοι φανταζόμαστε βέβαια ότι η CW με την μεταφορά των αρχικών βρικολάκων σε σειρά κερδίζει πολλά μιας και πιθανότητα αυτή είναι η τελευταία season για το TVD ενώ το The Originals ακόμα τώρα αρχίζει. Μην ξεχνάμε ότι πριν αρχίσει το TVD το CW ήταν ένα μικρό κανάλι που μόλις είχε ξεκινήσει. Γιατί λοιπόν να μην συνεχίσει την επιτυχία με το The Originals?

Πηγή έμπνευσης ΕΔΩ

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...